Perka Kft.

Üdvözöljük oldalunkon!

1986-ban egyéni vállalkozásként indult a cég. A akkori tevékenysége vésnökség, gravírozás, bélyegzõ és klisék marása és gumibélyegzők készítéseként indult. Az elkövetkezõ években fémforgácsoló, emellett teljes körû fémmegmunkáló üzemmé bővült. A vállalkozás időközben Bt-vé alakult és jelentős létszámnövekedést ért el.

A környékbeli igényeknek megfelelően a gravírozó és a fémmegmunkáló üzem a 90-es években családi vállalkozássá nőtte ki magát, mely állt a női részlegből, amely a bélyegzőkészítés, gravírozás és ajándékok forgalmazásával foglalkozott; valamint a férfi részlegből, amely a fémmegmunkálás irányába haladt tovább.

A '90-es években Kiskunhalas folyamatos fejlődése eredményeképpen lehetőségünk nyílt arra, hogy jelentős bővítés történhessen a cégnél, úgy mint létszám, géppark valamint számítógép bővítés.

(Referenciák: LEVI'S, Merkbau, autószerelő üzemek, Mitsubishi, Citroen, Faipari üzemek, papíripar)

A vállalkozásunk, a LEVI'S halasi gyárának teljes körű műszaki hátterét biztosította, ami később a külföldön működő LEVI'S alábbi területeire is kiterjedt: Lengyelország, Románia, Horvátország, Dél- Afrika.

A 2000-es években már olyan a textiliparban jelentős technológiát, fejlesztést tudott a cég felmutatni, ami a külföldi vállalatok igényeit is egyre jobban ki tudta elégíteni.

A másik tevékenység folyamatosan, 2000 elejére már a legmodernebb eszközökkel rendelkezett (számítógépes lézer és mechanikus gravírozó, hímzőgép, gyémántmetszők) valamint kupa, serleg, érem és ajándékbolttal bővült.

2006-ban a cég jogutóddal 2 db kft-vé alakult, amiből a Per-Ka Kft. a teljes körű fémmegmunkáló-, lakatos- és szerszámkészítő üzemmel, valamint a gumitermékek-, egyedi tervezésű gépek, textilipari automaták tervezésével és gyártásával működik tovább.

Jelenleg a cég további külföldi farmergyártó cégek beszállítójaként működik és olyan országokba szállít, mint Lengyelország, Oroszország, Pakisztán, Vietnám, Dél-Afrika, Belgium, Tunézia és Románia.

A két cég a kezdettől napjainkig ugyanazon a telephelyen működik tovább.

 
hétfő, 19.03.2018 | © Designed by Cablefriend